zondag 27 november 2011

Kim Hertogs nieuwe politiepartner van Guy Van Sande in 'Zone Stad' na Lien van de Kelder


Kim Hertogs nieuwe politiepartner van Guy Van Sande in 'Zone Stad' na Lien van de Kelder

In het voorjaar van 2012 starten de opnames van het 8ste seizoen van 'Zone Stad', de populaire politieserie die zich in Antwerpen situeert maar die door de eigenzinnige beeldtaal en gedurfde verhaallijnen een internationale look & feel heeft. In deze nieuwe jaargang vormt hoofdinspecteur Tom Segers (een rol van Guy Van Sande) een team met nieuwkomer Esther Mathijs(Kim Hertogs).

Esther Mathijs(Kim Hertogs) heeft eveneens de graad van hoofdinspecteur en komt uit Brussel, waar ze bij de zedencel en bij Interne Zaken heeft gewerkt.

Esther Mathijs(Kim Hertogs) heeft zelf om haar overplaatsing naar Antwerpen gevraagd. Ze is heel gemotiveerd om haar steentje bij te dragen om van 'Zone Stad' een voorbeeldpolitiezone te maken als compensatie voor de misstappen uit haar verleden. Want die zijn er!

Kim Hertogs zal in het achtste seizoen van 'Zone Stad' gestalte geven aan Esther Mathijs. De actrice is bij de vtm-kijkers bekend van haar rol als de prettig gestoorde receptioniste Jana in de telenovelle 'Louislouise' en als de assistent-wetsdokter in de zesde jaargang van 'Aspe'. De filmliefhebbers hebben Kim Hertogs reeds aan het werk gezien in 'Zot van A'.

Kwestie van al even te proeven van het leven van een hoofdinspecteur bij 'Zone Stad' en om haar politiepartner beter te leren kennen, trokken Kim Hertogs en Guy Van Sande samen met 'Voor de Show' naar de schietclub in Beveren-Leie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten