dinsdag 29 november 2011

Kim Hertogs speelde personage Kim Van Maele in Aspe


Kim Hertogs speelde personage Kim Van Maele in Aspe

Op maandag 30 augustus 2010 was het zesde seizoen van ‘Aspe’ van start gegaan. De kijkers zagen dat hoofdinspecteur Van In de microbe van het speuren weer te pakken had.

In het ziekenhuis, waar hij recupereerde, stelde hij een onderzoek in nadat er een fout was gemaakt bij een levertransplantatie. In de eerste aflevering van het nieuwe ‘Aspe’-seizoen werd ook met Rob De Maegd (een rol van Ludo Hoogmartens) de nieuwe politiepartner van Van In geïntroduceerd.

Op maandag 6 september 2010 worden de liefhebbers van Aspe naar een totaal andere misdaadarena gebracht én hebben ze een eerste kennismaking met het nieuwe personage Kim Van Maele(Kim Hertogs).

Kim Hertogs speelt Kim Van Maele, de dochter van wetsdokter Van Maele. Aan de zijde van haar vader werkt zij dan ook mee met het forensisch team. Zo leert ze Mitch Dedecker kennen (gespeeld door Mathias Coppens) en al snel bloeit er iets moois tussen de twee.

Kim Hertogs kennen we vooral van haar rol als receptioniste Jana in ‘Louislouise’. Daarbuiten speelde ze  ook een gastrol in ‘Zone Stad’.
 
Vanaf volgend jaar vervangt Kim Hertogs Lien van de Kelder als hoofdrolspeelster in ‘Zone Stad’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten